Menü

 Vissza a hírekhez

Hírlevél

 2018. Március 02. Péntek, 17:20:14

Hírlevél 2018 február

Fogadjátok szeretettel februári hírlevelünket!

Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át az Egyesületünknek.Kedves Tagjaink, összekötőink! Kérlek, segítsetek nekünk, hogy minnél többen ajánlják fel az Egyesületünk részére! Köszönjük!

Tisztújító közgyűlés

  • Az ÉFOÉSZ Értelmileg Sérültek Győr-Moson-Sopron megyei Egyesülete (székhely: 9023 Győr, Mester u. 1. fszt. 110.)
    Tisztújító közgyűlést hív össze,
    melynek időpontja: 2018. április 5.-e, 15 óra,
    helyszíne: Hotel Famulus, 9027 Győr, Budai út 4-6.

Bemutatkozás

  • Mint az É.S.S.E új munkatársa, szeretnék bemutatkozni Nektek.

    Borbély Tímeának hívnak, és februártól dolgozom az É.S.S.E-nél, mint irodai adminisztrátor. Többeknek ismerősen csenghet a nevem, hisz több győri intézményben dolgoztam már, mint ápoló és gyermekfelügyelő. Nagyon örültem az állás lehetőségnek, mivel itt olyan területen dolgozhatok, amit nagyon szeretek, és jut idő a családomra is. Van egy 15 éves fiam, aki most bontogatja szárnyait, így sok figyelmet igényel :).

    Február elején kezdtem el dolgozni az egyesületnél, és nagyon jól érzem magam. Éva és Klau nagyon sokat segítenek nekem, remélem sikerül mindent hamar megtanulnom . Az önérvényesítő foglalkozásokat élvezem, minden alkalmat nagyon várok és örülök, hogy sok fiatallal találkozhatok. Klau ebben is sokat segített, az első alkalmakra együtt mentünk. Sikerült az intézményeket és a fiatalokat is megismerni, így február közepétől átvettem tőle ezt a feladatot.

    Bízom benne, hogy munkám sikeres lesz az egyesületnél, és a programok kirándulások megszervezésével sok vidám pillanatot tölthetünk majd együtt.

    Borbély Tímea

Felhívás!

  • Felhívnám azon összekötők figyelmét, hogy aki még nem adta le az érvényes intézményi tagnévsort, az tegye meg mielőbb, mert ez alapján tudunk érvényesítő matrciákat, tájékoztató füzeteket küldeni. Így év elején nekünk csak a nevek számítanak, a tagfizetéseket ez esetben nem nézzük. Ez azért fontos, mert a tagnyilvántartásunkat frissíteni tudjuk. Sajnos év közben nem kapunk tájékoztatásokat egyes változások miatt; számos kellemetlenség ért minket az utóbbi időben- elhalálozás, intézményváltás- miatt. Köszönjük megértéseteket!
  • DIÁKMUNKA lehetőség - KézenFogva Alapítvány
    http://www.kezenfogva.hu/node/1802

Jogszabályi változások

Hírek a nagyvilágból

Mellékletek

Értelmileg Sérültek és Segítőik
Győr-Moson-Sopron megyei Egyesülete
Székhely: 9023 Győr, Bárczi Gusztáv u. 2.
Iroda: 9024 Győr, Borsos Miklós utca 3.
Telefon: +36 96/824-090
Kisalföld Presztízs Díj 2014