Menü

 Vissza a hírekhez

Hírlevél

 2022. December 20. Kedd, 17:56:50

Hírlevél 2022 december

Fogadjátok szeretettel decemberi hírlevelünket!

Kedves Tagjaink, Érdeklődők!

Decemberben nagyon sok programot szerveztünk, vagy segítettünk más szervezeteknek megvalósítani rendezvényeiket.

December 1-én

A Fogyatékossággal Élők Világnapja alkalmából adták át a Győr Városháza ezüst emlékérmét.
Az értelmileg sérültséggel élők közül Sztojka Éva kapta meg a kitüntetést. Gratulálunk! MUNKÁSSÁGA: Éva születése óta különböző otthonokban nevelkedett. Óvodába a Soproni Gyermekotthonba járt, 7 éves korában került a győri Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézménybe. Az általános iskolai tanulmányait ott végezte el. Jelenleg a táplánypusztai Dr. Piróth Endre Szociális Központ lakója, idestova 25 éve. Éva a lakótársainak mindig a rendelkezésükre áll, ha segítségre szorulnak. A közösségi programok aktív résztvevője és szereplője. Most is éppen a művészeti csoporttal készül az otthonban egy újabb zenés, táncos produkcióval. Vidám természetével gyakran felvidítja lakótársai szürke hétköznapjait. Az É.S.S.E oszlopos tagja, mindig nagy örömmel várja az egyesület által szervezett programokat, kirándulásokat.

December 1-én

Győri Atlétikai Club, Papp Oszkár a GYAC elnöke és Kozma Szabolcs Tagintézmény-igazgató, okleveles gyógypedagógus szervezésében tartották meg a PARASPORTNAP-ot a győri. OSP-ben. A résztvevők toborzásában és a buszok indulásához adtunk segítséget. Mindenki kipróbálhatta a különböző sportágakhoz való eszközöket.

December 2-án

Kertész Tamás az Emberség DSE elnöke meghívására egyesületünk a résztvevők meghívásában segített a szervezésnél. Természetesen ott voltunk az eseményen. A sport összeköt, szívügyünk a mozgás! Ezzel a felhívással keresték az idei esztendő legsportosabb városrészét Győrben. A szervezők a különböző évszakokhoz kötődő tematikus programsorozatot dolgoztak ki, amelynek pénteken rendezték meg záróeseményét, ami a Fogyatékossággal Élők Világnapjához kapcsolódott. A cél a mentális és fizikai egészség megőrzése volt, az eseményeket pedig úgy állították össze a szervezők, hogy a fogyatékkal élők is tudjanak csatlakozni, hiszen a sport mindenkié.

A Győri Tv tudósítását ezen a linken keresztül nézhetitek meg: https://www.gyorplusz.hu/sport/szivugyunk-a-mozgas-2
Az eseményről pár képet láthattok itt. A többi kép ezen a linken látható https://www.kisalfold.hu/galeria/a-szivugyunk-a-mozgas-programsorozat-zarorendezvenye-gyorben/1

December 8., Mikulás Diszkó

Erre a rendezvényre már több hónapja készültünk. Szerveztük, hogy milyen is legyen, hogy Ti jól érezzétek magatokat. Nagyon sok ember munkája van egy ilyen rendezvény szervezésében. A nagyon várt Mikulás Diszkó végre megrendezésre kerülhetett. Köszönjük a Támogatók, a Fenntartó, az Önkéntes diákok, segítségét, hogy megvalósulhatott!

Mikulás Disco és ajándékok várták az értelmi sérült fiatalokat. A Mikulás csomagok megtöltésében az Arrabona Eagles M.C. Hungary és Dr. Pető Péter a Megyei közgyűlés alelnöke volt segítségünkre. A kreatív eszközöket és az ajándék utalványokat Firtl Mátyás volt országgyűlési képviselő úr felajánlásából tudtuk megvásárolni. Az étel és ásványvíz beszerzéséhez a NOLATO Magyarország Kft. adott támogatást.

A fotókat a következő linken láthatjátok: https://www.kisalfold.hu/galeria/mikulas-disco-es-ajandekok-vartak-az-ertelmi-serult-fiatalokat-gyorben-fotok-huszar-gabor/10
A Győr Plusz Tv híradását itt láthatjátok: https://www.gyorplusz.hu/gyor/iden-ujra-volt-mikulas-disco

Megváltozott munkaképességű munkatársakat keres

A MÖBELIX Áruház megváltozott munkaképességű munkatársakat keres, ezen a linken keresztül lehet jelentkezni: https://karrier.moebelix.hu/allasok

Irodának ünnepi nyitvatartása

Az iroda 2022. december 19-től 2023. január 8-ig zárva tart! Sürgős esetben hívja a +36 20/579-3610-es telefonszámot!
Január 2-től január 6-ig leltározás miatt az iroda zárva tart. Csak telefonon vagyunk elérhetők!

Minden kedves Olvasónknak Áldott, békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új esztendőt Kívánunk!

Értelmileg Sérültek és Segítőik
Győr-Moson-Sopron megyei Egyesülete
Székhely: 9023 Győr, Bárczi Gusztáv u. 2.
Iroda: 9024 Győr, Borsos Miklós utca 3.
Telefon: +36 96/824-090
Kisalföld Presztízs Díj 2014