Menü

 Vissza a hírekhez

Hírlevél

 2020. November 17. Kedd, 13:23:25

Hírlevél 2020 szeptember-október

Fogadjátok szeretettel szeptember-októberi hírlevelünket!

Kedves Tagjaink, Érdeklődők!

Fogadjátok szeretettel szeptember-októberi hírlevelünket!

Sajnos az év második felében is számos, tervezett programunk hiúsult meg a vírus terjedésének megakadályozása érdekében hozott szabályzások és intézményi előírások miatt. Megszerveztük a már hagyományosnak mondható gyermek- és felnőtt kirándulásunkat, a mese-kocerteket is, de sajnos, a vírus második hulláma miatt ezeket a programokat az utolsó pillanatban le kellett mondanunk. Aminek viszont nagyon örültünk, hogy két programunkat, ha nem is a megszokott körülmények (maszk viselés, kézfertőtlenítés stb…) között, de meg tudtuk valósítani.

Megvalósított programjaink

2020. szeptember 12.
Az É.S.S.E kirándulást szervezett támogatói számára

Támogatóinkat és segítőinket ebben az évben is meghívtuk egy közös kirándulásra. Ezen a napon ellátogattunk a Gödöllői Királyi Kastélyba, a Máriabesnyői Márikegyhelyre, majd 3 órás reptérlátogatáson vettünk részt a Budapesti Nemzetközi Reptéren. A járványhelyzet ellenére sokan elfogadták meghívásunkat. Így a szabályokat betartva, ismét egy felejthetetlen napot tölthettünk el együtt. A képek magukért beszélnek:

2020. szeptember 29.
Az É.S.S.E szervezésében a Xantus János Állatkert ismét megnyitotta kapuit a sérültséggel élők és családtagjaik számára.


Ezen a napon tagjaink ingyenesen, illetve egyesületi tagsággal nem rendelkezők szakmai jeggyel (200 Ft) látogathatták az állatkertet. Az állatkert munkatársai számtalan programmal kedveskedtek nekünk.

Figyelmetekbe ajánljuk

Kitüntetés

Gyene Piroska, az ÉFOÉSZ elnöke, az október 23-i nemzeti ünnepünk alkalmából átvehette a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetését. Dr. Kásler Miklós az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere és Dr. Latorcai Csaba közigazgatási államtitkár adta át a díjakat. A miniszter megköszönte a kitüntetettek munkáját, kiemelve, hogy az elismerésben részesülők tehetséggel, szorgalommal és kitartó munkával teremtenek maradandó értéket.

Hirek a nagyvilágóból

Mellékletek

Értelmileg Sérültek és Segítőik
Győr-Moson-Sopron megyei Egyesülete
Székhely: 9023 Győr, Bárczi Gusztáv u. 2.
Iroda: 9024 Győr, Borsos Miklós utca 3.
Telefon: +36 96/824-090
Kisalföld Presztízs Díj 2014