Menü

 Vissza a hírekhez

 2016. Augusztus 31. Szerda, 13:06:44

Új kolléga az ÉSSE-nél (Sóki Anikó)

Sóki Anikó vagyok. Az Egyesület új irodai adminisztrátoraként fogom erősíteni a csapatot és segíteni a mindennapjait. Feladatom lesz az intézményi tagok nyilvántartása valamint az ezzel kapcsolatos ügyek intézése.

Velem találkozhattok az irodai ügyfélfogadáson. Segítek megoldani a hozzám fordulóknak ügyes-bajos dolgait, hivatalos papírok kitöltését, jogi tanácsadás intézését. Programokon és rendezvényeken is részt veszek. Emellett az önérvényesítő foglalkozások lebonyolításában segítem kolléganőm Éri Klaudia munkáját.

Felvidékről érkeztem egy kisvárosból Nagymegyerről, közel helyezkedik el a határhoz. Felsőfokú tanulmányaimat Győrben végeztem a Széchenyi István Egyetemen, 2014-ben szereztem meg a diplomám szociális munka szakon. Tanulmányaim során lehetőségem nyílt több gyakorlati helyet megismerni. így bepillanthattam különböző intézmények működésébe valamint a mindennapjaiba.

Számomra nagy örömet jelentett hogy felvételt nyertem erre a pozícióra. Már az első pillanattól kezdve egy kellemes és barátságos környezet fogadott kedves kolléganőim körében. Úgy érzem, hogy a közeljövőben egy lendületes és erős csapattá kovácsolódunk majd össze.

Szeretném, ha örömmel fogadnának és szívből remélem, hogy boldog pillanatokat élünk majd meg együtt.

Elérhetőségem:
E-mail: anikoesse@gmail.com
Telefonszám: 06 20/579-3640

Értelmileg Sérültek és Segítőik
Győr-Moson-Sopron megyei Egyesülete
Székhely: 9023 Győr, Bárczi Gusztáv u. 2.
Iroda: 9024 Győr, Borsos Miklós utca 3.
Telefon: +36 96/824-090
Kisalföld Presztízs Díj 2014